Despre Mine


Ma numesc Marius Georgescu, sunt psiholog si subinginer telecomunicatii, locuiesc in Ploiesti.  Practic terapiile complementare de peste 16 ani .Am absolvit cursurile Academiei Australiene de Terapie Bowen cu nivelul de maestru doua stele in anul 2010. Fac hipnoterapie pe un numar semnificativ de tulburari. Am competente in hirudoterapie, inforenergetica (pana la gradul 7), tehnica Reiki, metoda Silva de managementul stressului , masaj somatic, terapie Yumeiho,biodinamica craniosacrala, terapie Bach si Access Bars.
Ca psiholog am urmat cursurile de Formare și Certificare Internaționala în Terapia prin Regresie. Trainingul este acreditat de Comisia Internațională de Terapie prin regresie și este recunoscut de Earth Association of Regression Therapy din Anglia.
Oricare dintre aceste terapii este minunata si fiecare in parte va simti la momentul potrivit care i se potriveste cel mai bine.
Fiind o tehnica cu efecte asupra starii fizice dar si la nivel chimic si psihic ,am sa spun cateva cuvinte despre tehnica Bowen (Bowtech), acest sit fiindu-i dedicat dealtfel .
Este o tehnica neinvaziva, blanda si nedureroasa care nu incearca sa impuna ceva organismului prin manevre dureroase . Terapia Bowen, este asa cum s-a prezentat in media ,este una dintre descoperirile majore ale secolului XX. Avand o arie atat de mare de cuprindere si avand miscari ce transmit mesaje sistemului neurovegetativ, aceasta tehnica nu se poate asocia cu alte tehnici terapeutice si in mod special cu cele care transmit alti stimuli creierului.
Se face doar odata pe saptamana . Asadar, merita sa incercati cateva sedinte chiar daca numai preventiv. Va asigur ca rezultatele vor fi remarcabile. M-am referit aici la Bowtech pt ca este cea mai cunoscuta si are rezultate pozitive in peste 87% din cazuri. Ea poate fi aplicata atat in crize cat si ca terapie de lunga durata. Terapia Bach este o minune pentru rezolvarea dezechilibrelor emotionale iar Yumeiho este un masaj de top cu beneficii imediate evidente.
Hirudoterapia este o terapie straveche, exista dovezi arheologice privitore la aplicarea ei de pe vremea Egiptului antic.La noi in zonele satesti inca mai sunt sateni ce-si aplica lipitori pentru diverse afectiuni. Lipitorile utilizate sunt obtinute in laborator , nu transmit boli si sunt de unica intrebuintare. Ele genereaza cu ajutorul unui organ din partea dorsala, frecvente cuprinse intre 40 si 250000 de Hz cu care distrug orice virus, bacterie, microb. De aceea nu este nici un pericol de infectie.
Aceasta terapie este folositoare pe o sumedenie de afectiuni dar este excelenta pe boala varicoasa, trombi, artroze probleme coronariene, ciroze, AVC( daca sunt aplicate pe cap imediat ce se constata accidentul)
Biodinamica cranio sacrala, este o forma derivata a osteopatiei .Dr Still, descoperitorul ei, afirma ca fluxul liber al lichidelor in corp constituie esenta sanatatii. Unul astfel de lichid esential vietii este lichidul cerebrospinal produs pe peretele ventriculelor cerebrale si care are un puls ritmic. Acest puls ritmic compus din flexie si extensie poate fi reglat de terapeut fapt ce duce la inversarea procesului de imbolnavire.
Hipnoterapia…o aparitie noua si exotica pe meleagurile noastre. extrem de eficienta pe adictii, frici, lipsa incredere in sine si multe altele. Vrei sa te lasi de fumat? Este suficienta o singura sedinta de hipnoza Ericksoniana si ai rezolvat problema. Daca esti foarte ferm in hotararea ta de a renunta la fumat incearca aceasta metoda. Sau poate mananci mult seara si nu mai esti multumit de cum arati sau stima de sine scade odata cu cresterea in greutate, poti recurge in siguranta si fara medicamente la o metoda sigura pentru sanatatea ta.
Trebuie doar sa-ti doresti cu adevarat sa rezolvi acea problema!
Oricand aveti o problema mica sau mare, acuta sau cronica apelati la serviciile unui terapeut care va sti ce sistem terapeutic sa va recomande. Terapiile complementare va scurteaza perioada de tratament dar pot functiona si singure in multe situatii. Va astept la cabinet chiar daca numai pentru o discutie.

Diplome si Certificari Obtinute – Terapie Bowen

Certificare Terapie Bowen (4) Certificare Terapie Bowen (3) Certificare Terapie Bowen (2) Certificare Terapie Bowen (1) Certificare Terapie Bowen (5)

Marius Georgescu - Absolvent al Academiei Bowen Australia si membru al Asociatiei Bowen Romania.
Autor: Terapie Bowen